Golvslipning på schemat

Godmorgon bloggen! Det är måndag och det innebär att det är nya projekt som står på schemat, jag har en tanke om att denna veckan så måste jag få lite golvslipning här hemma. Jag stör mig så mycket varje dag när jag kommer hem till Norrköping efter jobbet och ser alla repor och fläckar som täcker över hela golvet. Förstörelsen av golvet inträffade i samband med min inflyttning i lägenheten, vi tog inte riktigt hänsyn till golvet när vi flyttade in alla möbler. Det var inte så att vi direkt bar in dem heller, utan vi drog dem över golvet och har man inga tussar längst ner på benen så säger det sig själv vad som egentligen kommer att hända. Så ni kan ju tänka er hur det ser ut. Jag har otroligt många mattor för att dölja alla repor men det är inte optimalt och sen så ser det inte särskilt fint ut. Därför är det golvslipning som ligger som mitt prio uppdrag, i övrigt så är det en del mindre projekt som jag måste få gjort innan det blir lite påskledighet. Jag tänkte bland annat införskaffa mig lite utemöbler till min balkong så att jag nu när värmen kommer kan sitta där ute på kvällarna och njuta. Sen har jag en hel del jobb som måste bli färdiga innan helgen men där ligger jag väldigt bra till så det är ingen stress på den fronten än så länge. Det är kul när det händer lite saker i vardagen, jag blir väldigt lätt rastlös annars. Jag brukar sysselsätta mig med träning i vanliga fall men nu när jag är skadad så kan jag inte ägna mig åt det, utan det är bara att vila upp sig i några veckor innan jag kan återgå till träningen. Apropå återgå, jag måste runda av här och börja jobba lite igen samt kontakta någon som kan det där med golvslipning.  

Du gillar kanske också...