Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB

Hallå och god eftermiddag! Jag hoppas er dag har bjudit på många trevligheter! Här och nu önskar jag er varmt välkomna in till min blogg och till ett inlägg jag hoppas kan vara till nytta. Det här med att kunna få kompetent hjälp inom bland annat golvslipning av massiva trägolv är sådant som flera av mina läsare haft frågor och funderingar på. Tack för att ni vänder er till mig, jag har ju berättat om att jag rustat upp hela lägenheten och bland annat fått hjälp av golvläggare i Solna. 

Jag om någon är rätt person att prata med er om det här. Jag vände mig till ett företag som heter Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB, ett företag som har så mycket bra att erbjuda, mer exakt vad det är kan ni få reda på genom att gå in på deras hemsida. Jag bor i en helt underbar våning från 1800-talet med massiva trägolv i flera rum. Tidigare ägare hade skymfat hela lägenheten genom att lägga in laminat. Trägolven var kanske inte så snygga efter åratal av slitage, det var därför dessa laminatgolv lagts över. Nu är laminaten borta och trägolven slipade av dessa eminenta golvläggare i Solna som arbetar på Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB. Det är helt underbara golv som har slipats upp till ursprungligt skick, ja golven ser ut som om de vore nya. Jag vill verkligen slå ett slag för det här företaget, deras golvläggare i Solna kommer att kunna ge er den hjälp som även ni behöver med era golv utifrån era önskemål och behov. Det här företaget består av två duktiga hantverkare med över 30 års erfarenhet och kompetens inom branschen. Jag hoppas ni fick svar på era frågor, annars kan ni alltid kontakta Eriksson & Dahlin Golventreprenad AB. 

Du gillar kanske också...