Våren är här

Aaa men jag veeet...jag är skitdålig på att blogga! Men jag har inte orkat, okej. 

Allt det som jag kom igång med i januari/februari är ett minne blott nu. Tillbaks på ruta ett. Eller noll eller minus eller vad man nu kan kalla det för. Suck.
Blir bara så jävla irriterad på det. Det är ju samma visa om och om och om igen alltså! Fan!

Men efter x antal veckors dåligt mående så känns det i alla fall äntligen som att det är på väg att vända. Bara att passa på att ta nya tag! Denna gången har jag lite nya blandat med lite gamla saker jag ska pröva för att se om det kan hjälpa mig att må bättre. 
Ger aldrig upp ;) Tar bara lite tid att hitta rätt här i livet, och än är jag inte riktigt i mål. Men jag kämpar på så fort orken finns :)

Här har det varit ganska dåligt väder ett tag med mycket regn och blåst, men nu har äntligen våren kommit för att stanna känns det som. Poolen som känts som en isvak i ett par månader går äntligen att använda igen och det är sååå härligt!
Nu är det dags att bättra på brännan lite! Började känna mig lite blek ett tag... ;)

Försökte liva upp mig själv med en ny frisyr men det gick sådär...;)

Syns ju inte här hur det blåser, men det har verkligen varit stormigt här från och till. Tack och lov är det inte som i Sverige att det håller i sig i tre månader, utan det försvinner ofta lika fort som det kom.

Så här såg det ut lite här och var efter en av dagarnas oväder. Flodfåror som normalt är helt snustorra fylldes med forsande vatten! Kolla som det färgat havet en bra bit ut.


Kommentarer

Populära inlägg