Söndag fast det känns som måndag..

 Då var det söndag och Lasses arbetsvecka startar. Alltså jag blir så förvirrad av det, det sitter liksom inpräntat i hjärnan att en arbetsvecka börjar på måndagar, ja men typ allt börjar ju på måndagar! Så på grund av det är jag alltid en dag fel i veckan, haha :D Som om jag inte var nog förvirrad på veckodagarna redan innan liksom... ;)

Vi har haft en lugn helg. I torsdags kväll fick vi en otroligt ledsam nyhet om att en av dom finaste och snällaste människorna vi känner hade avlidit i en bilolycka, och i fredags kände vi oss ganska låga och hade inte riktigt lust med någonting. Tillslut ryckte jag i alla fall upp mig och gick en lång promenad medan de andra åkte med Nikki till Krav Maga träningen, och det var skönt att komma ut en sväng trots att det blåste halv storm. Jag är så tacksam att jag kommit igång med promenerandet igen för det är verkligen ett bra sätt att rensa tankarna på.

Igår var jag jättesugen på att åka iväg och vandra en lång runda, så efter att vi varit på Farmers Market direkt på morgonen och shoppat massor av fräscha grönsaker så fixade vi lite lunch och snacks att ha med oss, och sen packade vi ihop oss och åkte. Och det blev en så skön dag! Blå himmel, solsken och lite lagom med vind som svalkade skönt i uppförs backarna. Så härligt! Vi var ute i drygt sex timmar och gick, och var alldeles möra när vi var tillbaka vid bilen, haha :D
Det enda negativa är att det är extremt jobbigt att bära Smilla uppför långa backar och branter. Hon orkar ju liksom inte gå i så många timmar hur duktig hon än är. Men, men, det går ju. Och om inte annat så är det sjukt bra träning för både ben och flås!
När vi kom hem slängde vi i oss kvällsmat och sen gick vi typ och lade oss när klockan var 21, supertrötta! Trodde inte jag skulle somna så tidigt, men efter en stunds läsning så orkade jag inte hålla uppe ögonlocken längre och somnade. Sen vaknade vi inte fören halv åtta i morse!
Ja men det är ju inte klokt, vi måste ha sovit i 9-10 timmar ju! Har inte hänt mig sen jag vet inte när, när jag var bebis typ...?
Himla nöjd är jag i alla fall, för sömnen är något jag ständigt jobbar med att förbättra, och även om det går både upp och ner med den, så går det i slutändan ändå åt rätt håll tack och lov. Usch, kommer ihåg när det var som värst och jag bara kunde sova mellan 1-4 timmar per natt. Det var när vi hade Tilda och jag mådde så fruktansvärt dåligt! Och det var så hemsk att inte kunna sova!
Tänk så lång tid det tagit att komma tillbaka till att kunna sova en hel natt, det är inte fören nu i höst som jag börjat göra det.
och det är jag oändligt tacksam för!
Lite lek och bus ute på gräsmattan här hemma :)

Kommentarer

  1. Vilken härlig bild. Gud va tråkigt med vännen.������ härliga bilder menar jag.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg