Kastrering

Idag har vi varit och lämnat Snuffy (marsvinet) hos veterinären för kastrering. Är lite nervös faktiskt, tror inte marsvin är en särskilt vanlig patientgrupp här nere... Men man får väl lita på att dom kan sin sak. Om ett par timmar ringer dom så då får vi veta hur det gick.

Efter att vi lämnat Snuffy hos veterinären i El Mèdano så körde vi upp till San Miguel och köpte hö på bal istället för i små påsar i djuraffärerna som gjort fram till nu. Det blir ju asdyrt med dom där små påsarna, särskilt nu när vi har fem marsvin!
Så istället för 1kg för 50kr så fick vi nu 30kg för 70kr, ganska stor prisskillnad!
Nu hoppas jag bara att dom äter höet från balen, haha ;) Alltså höet (det på bal) här nere ser ju inte riktigt ut som det svenska, och det är inte samma kvalitet heller. Detta höet vi köpt nu är mycket grövre, samt hackat, och så var det bara rajgräs tror jag om jag förstod säljaren rätt. Tyvärr finns det inte mer att välja på vad jag vet. Vi har varit runt på ett par andra ställen också, men det var samma där. Jo, lusernhö finns det, men det var ännu grövre, som små pinnar typ.
Jaja, vi får se vad dom tycker om det. Ska prova ge dom en tuss av det nya sen :)

Det fanns en utsiktsplats på vägen till/från San Miguel där vi stannade till och tog några foton och satt och filosoferade i några minuter :) Härligt!

Kommer inte ihåg vad byn hette, men den angränsar till Granadilla, så mycket vet jag :) 


  
Haha, visst är hon bara för söt! 
 Hon hade det väl lite tråkigt i baksätet och så hittade hon påsen med extrakläder... ;D 
Kommentarer

Populära inlägg