Julhelgen 2017

Nä men alltså det här går ju inte. Måste på riktigt byta plattform från Blogger till nåt där det funkar att blogga från mobilen. Det är ju inte alls kul att blogga när det hela tiden blir i efterhand! :(
I alla fall, vill ändå göra ett inlägg från julen eftersom det är vår första här på Teneriffa.

Fredag 22 december

Först ut får bli en bild från juluppvisningen på Nikkis skola :) Det var lite annorlunda än i Sverige men bra! Mycket dans och sång :) Den långa byggnaden till höger i bild, där i mitten vid målningarna står ett bord med gul duk, barnet som skymmer det lite är Nikki :) Tror jag, haha ;D Dom dansade runt och bytte platser ett antal gånger ;)

Efteråt fick alla utom skolbarnen gå ut, och så fick vi vänta tills "klockan" ringde ut precis som vanligt så dom kunde släppa ut barnen under samma kontrollerade former som alltid. Här ruckas inte på säkerheten på grund av en uppvisning! ;)

En glad Nikki :) Äntligen lov!

Lördag 24 december

Sista julshoppingen, phu! Mötte Musse och Mimmi med medföljande orkester när vi var på Siam Mall, till Smillas förtjusning :)

Lille julafton tillbringade vi hos Lena med god mat, bingolotto och julbak :) Lasses (och Lenas) morbror var också på besök över jul och nyår:)

Här tillverkas det marsipangrisar och lite annat, både möjliga och omöjliga saker ;D 

Mys framför teven :)

Och mer bak, här blir det lussebullar :)

Så duktiga så :)

Söndag 24 december

Så var det äntligen julafton, och den firade vi också hos Lena :) Smilla, som aldrig är sjuk annars, blev såklart sjuk på själva julafton och kräktes och hade feber. Som tur är blev hon bra lagom till tomten kom med paketen ;)

Så gulliga så ;)

Hela gänget :)


Lena bjöd på danskt julbord (hon är från danmark...) vilket var jättegott! Kul att testa lite nytt! :)

Äntligen kom tomten med alla paket! :) 

Tisdag 26 december

 Och så hoppar vi fram ett par dagar, till julefrokusten, eller hur man nu stavar det på danska ;D Frokust är i alla fall lunch på danska för den som inte vet. Och jäklar vilken lunch, det var så mycket gott och vi åt och åt! Och sen drack vi, haha ;) 
Denna dagen var det Nikkis tur att bli sjuk, stackarn :( Hon blev dock också frisk lika fort som Smilla, så på kvällen var hon på språng igen :)


Blev inte så många bilder denna kvällen och dom som togs blev inte så bra... ;) Här är i alla fall Lasse med sin äldsta bror :)

Och den här sötnosen får avsluta det här långa inlägget Kommentarer

Populära inlägg