En trött mamma...

Fy vad trött jag är nu, gäääsp!
Kunde inte somna i går kväll så låg vaken länge och läste, drygt. Sen av någon konstig anledning så blir jag ju alltid pigg när jag sovit för lite, så jag for runt och städade, diskade, tvättade, bäddade rent och så vidare i förmiddags, fixade lunch åt mig och Smilla och gick sen och hämtade Nikki i skolan. Sen gick det utför, haha ;)
Det blåste halv storm så det flög runt en massa sand som hamnade överallt men mest i ögonen typ, och Lasse hade kört iväg med bärselen till jobbet i morse så jag fick bära Smilla utan den. Och så mina stackars ömma fötter på det. Kände bara hur all energi rann av mig för vart steg jag tog!
Efter vad som kändes som en evighet kom vi i alla fall hem, och medan barnen satte sig och tittade på film så slängde jag mig i sängen och somnade till lite.
Skulle kunnat sova för natten, men Smilla kom och plågade mig lite så nu sitter jag här. Lika bra det även om jag bara vill gå och lägga mig igen. Trött!

Här är Snuffy precis hemkommen från veterinären igår. Allt gick bra :) Det ser ut som ett virrvarr av päls där inne, men det är Stina till vänster med rumpan hit, och Snuffy till höger med huvudet hitåt. Stina hade nog saknat honom för hon sprang dit direkt och gick in och kollade till honom. Idag springer han runt som vanligt, rymmer från buren och vräker i sig gurka :)

Vi har förresten gjort en ny bur åt dom, den andra blev ju alldeles för liten. Den är inte färdiginredd än, vi väntar på ett paket med lite djursaker som vi beställt, bland annat hus åt marsvinen så det kan bli lite mysigare där nere. Hade också tänkt göra en dörr i ena sidan så man kunde släppa ut dom lite då och då så dom fick gå runt lite på terrassen, men det behövdes tydligen inte.... Både Stina och Snuffy hoppar glatt över precis när som det behagar dom, vilket är flera gånger per dag, haha ;) Fast ganska mysigt ändå när dom kommer pipande in i köket eller vardagsrummet och tigger godsaker 

Har du något gott där bakom kameran? ;)

Det nya höet. Verkar som det funkar, har sett dom tugga lite på det, men kanske ingen dundersuccè direkt ;)

Och en sista bild på sötisarna 

Kommentarer

Populära inlägg