Bäbisar ♥

Så kom dom äntligen, dom små marsvinsbebisarna :) Den 31 december föddes dom, tre små sötnosar  Vad jag kan se så är alla flickor, men jag ger det någon vecka till tror jag, innan jag vågar uttala mig helt säkert. 
Tyvärr blev det aldrig av med kastrering av Snuffy, så om ca två månader så är det troligtvis dags igen för Stina...  Men nu har vi i alla fall beställt tid åt honom, så på måndag ska han iväg till veterinären. Snipp, snipp ;) Hoppas det går bra bara, marsvin är lite känsliga för att sövas. 
Och så är det väl bara att hålla tummarna att nästa kull också bara blir flickor...

Duktiga Stina, det här fixade hon ju galant 

Min lilla favvo som jag kallar Matglad :) Den är alltid först fram och ska äta när man kommer med nåt gott :)Nikkis Favorit som vi kallar Vitan :) Får väl snart komma på ordentliga namn åt dom ;)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg