Julklappsångest

I natt fick jag sova heeeeela natten utan att vakna, wihoo!! Kommer inte ens ihåg sist det hände...!
Så himla skönt!

Ikväll ska vi iväg och handla julklappar. Är så irriterad för att det blir nu i sista sekunden, för jag HATAR att stå i köer. Och jag skulle tro att det nog möjligtvis kan vara fler än vi som ska ut och handla julklappar idag...suck!
Köer i affärerna, köer på vägarna!
HATA!

Ja det var ju hemskt mycket hatande idag. Nä, det hjälper inte mig att få sova en hel natt, jag blir inte pigg och glad av det. Jag blir nästan bara ännu tröttare, lite konstigt eller hur?

Suck, kanske borde sluta skriva nu. Känner mig så negativ och tjurig :( Vet inte vad det är med mig, mår skit för tillfället.
Misstänker att det bland annat är stress över dessa j***a julklappar, för jag brukar må skit varje år innan jul. Hoppas att det är så för då går det ju snart över i alla fall... ;)

Jaha, snart är det dags att börja förbereda för att hämta Nikki i skolan. Tror snart mina fotsulor kommer vara tjocka som elefanthud, haha ;D Alltså jag har så ont när jag kommer hem med barnen så jag kan knappt gå resten av dagen, men som tur är så hinner det ju "läka" det mesta över natten. Och så är det okej tills det är dags att gå igen.
Ja det blir väl snart bättre. Det måste ju vara som när man får valkar på händerna, fast jag kommer få valkar på fötterna, haha ;)

Nä, det här ger inte mycket. Bättre jag lägger mig och läser och försöker vila innan vi måste gå. Nästa gång jag skriver är förhoppningsvis alla julklappar inköpta och jag på bättre humör ;)

Los Abrigos


Kommentarer

Populära inlägg