Tre veckor idag :)

Jaha, dagarna går här och vi njuter för fullt! Det finns inte mycket att klaga på här inte, vi har det så himla bra och dagarna går i en rasande takt!
Förutom att bada så åker vi runt på små utflykter till olika roliga affärer, eller bara kör runt och kollar in ön lite. Här är så fint och det finns gott om ställen med "wow" utsikter :) Och så har vi dessutom hunnit träffa kusin Lena och umgåtts lite, och det har varit supertrevligt! Vi har ätit och druckit gott, promenerat, shoppat och spelat minigolf. Och så lite annat smått och gott :)

En dag körde vi in till Los Cristianos för att handla lite i hälsokostaffären där, och efteråt gick vi ner till Playa de Los Cristianos och tog ett dopp. Här var det något mer folktätt (!) än hemma hos oss, och inte alls lika blåsigt och vågigt. En fin och barnvänlig strand, men jag gillar vår stora fina bättre! Där finns gott om plats, jag gillar inte när det är för mycket människor, huh!
En häftig grej som hände när vi badade här var att det kom en stingrocka simmandes alldeles alldeles precis invid oss!! Lite läskigt men sååå häftigt!! Stor var den också (tyckte vi i alla fall), minst en meter bred över "vingarna" eller vad det nu kan heta (fenor? ;) )! 

Hittade en snygging på stranden ;) 

Ja, sen var det ju det där med att komma ihåg att fota... Här är från en annan dag där vi spenderade eftermiddagen med Lena. Här är då den enda bilden från lunchen vi åt först... haha :D Fick med det viktigaste på bild i alla fall ;D Barraquiton! Mums!!

Efter lunchen så promenerad vi längs strandpromenaden :) 

Så fin sandskulptur! Lite annat än ens egna sandslott... ;)

Efter en stund fick vi svalka oss med lite glass, gott :)

Nikki hade tydligen aldrig fått tre kulor förut, så hon var mer än nöjd ;) 

Efter ytterligare en massa promenerande och även lite shoppande så kom vi tillslut fram till minigolfbanan, men först ville barnen provsitta alla fordon som stod utanför, och det fanns fler än på bilden...;)

Det blev inte så många bilder härifrån heller, men det var en jättefin bana! Och nä, jag vann inte. Det gjorde Lasse....

Sen lurade Nikki med Lasse upp i den här, som hon trodde var fritt fall. Det var det inte, utan det var bara en utsikts"grej" och inte fullt så spännande som hon förväntat sig,haha ;)

Och en ytterligare en annan dag som vi träffat Lena. Här är vi uppe på restaurang Otelo i Adeje. Lite disigt väder, men kolla utsikten!


Och så jäkla god kyckling! Ja allt var gott, mums!

Kommentarer

Populära inlägg