Summering av förra veckan :)

Förra veckan kan nog summeras med en massa promenerande, flängande med bilen, och en skvätt frustration ;) 
Vi skulle bland annat skaffa nie-nummer, som är ett identitetsnummer för utländska personer i Spanien, och som man behöver för att kunna identifiera sig om man till exempel vill öppna bankkonto, köpa bil och så vidare. 
Suck... inga kommentarer om hur omständigt det var... ;) Men igår fick vi i alla fall äntligen, efter några dagars flängande hit och dit både med bil och till fots, våra nummer så nu kan vi släppa det! Phu!
Sen blev det bestämt att Lasse skulle börja jobba i söndags, och då behövde vi åka och handla lite jobbkläder åt honom.
Suck... inga kommentarer här heller... ;) Men det blev en hel del flängande med både bil och ben, hit och dit och fram och tillbaks igen, innan han tillslut fick ihop lite kläder och skor. 
Ja men alltså, jag har egentligen inget emot att shoppa eller promenera och så vidare, men i kombination med två griniga barn (dom tyckte ju detta var urtrist...) så är det ju ingen fröjd att åka rundor direkt. 
Det blev mycket restaurangbesök och en del smått och gott för att försöka hålla familjen på gott humör, haha ;D 
Nu njuter vi av att ha allt det bakom oss! ;)
Sen skulle jag nog också summera förra veckan som Nikkis vecka lite grann. Vi åkte iväg och lät henne pröva på Krav Maga, vilket hon tyckte var jätteroligt! Hon går här och räknar ner dagarna nu till veckans träningar, vilket känns kul :) 
Sen, efter några veckors hårt kämpande så lärde hon sig till slut att dyka ordentligt, heja heja! Och när hon nu ändå var igång och efter all uppmuntran och beröm, så bestämde hon sig för att lära sig crawla också, och det gjorde hon! 
Så stolt över henne! :) Vet ju hur svårt hon haft det med dykningen till exempel, och hur svårt det var för henne på Krav Maga träningen på grund av språket och att hon inte kände någon, men hon kämpar på ändå trots frustration, oro, tårar och en del ilska, vår duktiga tjej 

Kvällsmat på en av restaurangerna där vi bor :)

Nikkis hamburgare från en av dagarna :)

Smilla åt en jättegod lasagne som hon överöste med parmesan... ;) 

En sallad..

Och en annan, godare sallad ;)

Lite poolhäng för att svalka oss efter allt flängande, härligt :) Smilla och Lasse tar en tur med "Späckis" (som Nikki döpt sin nya späckhuggare till ;)

Jajemen, det gick till slut! :)

Efter att vi köpte den här kalla fruktsmoothien till barnen så inser jag hur sällan dom är helt tysta! Det var dom här, så länge där var dricka i muggen... ;)

Kommentarer

Populära inlägg