Sömnproblem i paradiset

Då var det söndag och vi har snart varit här i två veckor. Fast det känns som en evighet sen vi lämnade Sverige!
Gårdagen som började så dåligt blev ändå helt okej i slutändan. Eller ja, fram tills kvällen åtminstone. Kunde inte somna, suck. Måste skaffa något att läsa, det är det enda som funkar! Böcker är min sömnmedicin, mycket bättre än kemikalier! ;)
Nikki är likadan, hon har också svårt att somna utan att läsa först. Vi behöver liksom något som hjälper oss att släppa alla tankar som maler i huvudet, som får oss att fokusera på annat än allt jobbigt skit som gärna infinner sig när man ligger där och vänder och vrider på sig i sängen.
Nikki var så ledsen igår över vårt marsvin Linus som blev kvarlämnad uppe i Norrland :( Det är jag med, och efter att ha tröstat Nikki så låg jag sedan själv och var ledsen. Över Linus, över de andra marsvinen, chinchillorna, katterna, och hästarna som jag saknar så.
Blir ledsen bara av att skriva om det nu.
Om någon ska från Norrland mot Skåne och kan frakta med lite djur (minst ett marsvin) så hojta! ;)

Det har varit lite mulet här nere i paradiset några dagar nu, men sååå varmt! Och nä det är inte som jag klagar, vill för allt i världen inte byta det mot det svenska höstrusket (/åretruntrusket...;) ), men phu alltså, vi är ju inte vana vid denna värme!
Kan vara därför det varit lite svårare att somna också om kvällarna.
Det har passat ganska bra ändå att åka omkring med bilen som vi gjort, för i den är det ju skönt med svalkande AC :) Problemet med det är bara att när man kliver ur sen är det som att få ett varmt knytnävsslag i ansiktet, haha ;)
Har varit lite dålig på att fota, som den amatörbloggare jag är så glömmer jag ju dokumentera allt vi gör, men här kommer i alla fall lite bilder från vår vardag :) Ska ta en dag (när jag orkat städa lite..) och fota lite inuti vår bungalow också så ni får se hur här ser ut :)

Nikkis nya hobby, att dyka efter snäckskal! Dagens fångst :) 

Smilla har inte någon ro att sitta och rita särskilt lång stund, men jag och Nikki kan sitta lääänge :) Sån skön avkoppling och en stunds verklighetsflykt, precis som med läsningen.

Halva terrassen utanför vårt sovrum har blivit en playmovärld ;)


Frukosten är nog det enda målet mat vi sitter inne och äter, annars sitter vi här ute :)


Kommentarer

Populära inlägg