Säg hej till lilla bilen! :)

Nästan en vecka klarade vi oss utan bil, haha ;D
Vi har tagit bussen för att åka och handla i lite större affärer än här, men alltså...är man van att ha friheten som en bil innebär så är det ganska drygt med buss. Usch så bortskämd jag låter, men det är tyvärr dagens sanning.
Bussarna här är jättebra, i alla fall det lilla vi åkt, men det är jobbigt att passa tider, släpa på matkassar och annat, och det är begränsat med ställen man kan ta sig till. Så därför beslöt vi oss för att hyra en bil, och det är en sån frihetskänsla! :)

Så efter en förmiddag med promenad och lite strandhäng, sedan lunch och lite siesta, så tog vi taxi upp till flygplatsen och hyrde en bil.
Sen körde vi till köpcentret Siam Mall och gick lite i klädaffärer osv. Jag hade tänkt köpa mig lite sommarkläder, men nä, det var höst- och vinterkläder för hela slanten precis som i Sverige. Vem fan köper en dunjackor, mössor och tjocka stickade tröjor här nere?! Okej om det hade varit billigare och man som turist passade på att handla med sig hem, men det var ju inte billigare? Fattar inte... *surar lite över dom uteblivna sommarkläderna*
Vi hittade dock en butik som sålde flip flops, så det blev vars ett par till barnen. Jättefina! Självklart ville dom ha på sig skorna direkt vi kom ut ur affären, så vi bytte skor på dom och glada i hågen över sina nya fina skor skuttade dom iväg!
I typ en minut... Sen började klagosången över remmen som går mellan tårna,haha ;D Smilla kastade av sig sina skor igen och gick barfota istället, hoppas bara hon inte hatar dom för evigt utan kan tänka sig prova dom igen ;)

Vi åkte inom en sväng på Lidl först för att leta efter kokosflingor, vilket vi också hittade, yeay! (Har letat överallt efter detta!) Var bara tvungen att visa lökarna också, sjukt stora! Hehe;) (jag veeet, min humor är så dålig, men det var jättekul när vi stod i affären :D ) Men på riktigt så var dom gigantiska, precis som många andra grönsaker här nere.


Siam Mall! 

 Tjusig entrè :)Det var väldigt tjusigt invändigt också :)Lasse och Nikki gick förbi ett ställe där man sitter med fötterna och blir nafsad på av små fiskar. Dom stack dock bara ner händerna ;) 

 
Efter mycket om och men lyckade vi ta oss in till vårt garage efter shoppingrundan. Först förstod vi inte hur vi öppnade grinden, sen körde vi fel på typ alla ställen man kunde köra fel på, vilket var kanske tio ställen eller nåt, haha ;D Så typiskt oss! Men alltså, infarten ligger vid området bredvid vårt, och man måste runda heeeela det området innan man kommer fram till vårt, och husen är så höga och vägarna så smala och snirkliga så det var som att köra runt i en labyrint!

Kommentarer

Populära inlägg