Hej utmattning...

Idag är jag trött! Helt jävla slut är jag! Och grinig, tvär och vrång.
Alla människor kan dra åt pipsvängen och jag vill bara bli lämnad ifred! 
Allt jag vill idag är att få vara ensam och tycka lite synd om mig själv, irritera mig på alla andra, grubbla en massa, vara ledsen, banna mig själv för att jag lät det gå så här långt (igen...), och tja, bara få tänka i lugn och ro helt enkelt!
Det har blivit alldeles för mycket för mig, inte bara med flytt och så vidare, utan också med alla intryck, flängande med bilen, shopping, letande efter bra mat i nya affärer mm som det blivit denna veckan. Jag har känt i några dagar att jag borde stanna hemma och ta det lugnt, men så "behövde" jag/vi ju handla både det ena med det andra, samt att det är kul att åka runt och se ön lite.
Så jag struntade i att lyssna på min kropp och det får jag straffas för nu, och om jag har otur, i över en vecka framåt :( Inte värt det!!
Idag blir det sovrummet, kanske en promenad på stranden eller upp på berget, och kanske ett dopp i havet. Inget mer.
Orkar inte, vill inte, tänker inte.
Idag är det bara jag, mig och mig själv, och den som stör mig gör det på egen risk! ;)Kommentarer

Populära inlägg