En härlig helg!

Vaknade i morse och kände mig jättestressad över att få färdigt det sista nu inför resan.
Känns lite kaos just nu innan jag har koll på allt ;) *kontrollfreak*
Idag har vi i alla fall varit och lämnat av hästarna i Klågerup där dom ska bo på obestämd tid. Allt gick bra, dom är ju så snälla och okomplicerade båda två. Dom går dock i en egen hage till en början och ska inte släppas ihop med de andra fören om några dagar så jag kommer ju vara jättenervös fram tills det är gjort och jag vet att allt gick bra... Jobbigt att inte kunna vara här när det görs, men jag får helt enkelt bara hoppas det går bra och ingen kommer till skada. *hönsmamma* ;)

Har också varit och hälsat på en av mina bästa vänner idag vilket var jättekul! Det går alltid väldigt lång tid emellan våra träffar, men med vissa människor spelar det liksom ingen roll, man träffas och pratar på som om det bara gått en månad sen sist ungefär 
Och igår var vi bjudna på middag med Lasses släkt och bästa vänner vilket var supertrevligt! Så himla kul att träffa alla, och jättegod mat!
Ja det blev en riktigt bra helg faktiskt! Hann till och med träffa brorsan lite, och se hur han bor på sitt "nya" ställe som han flyttade till för ett antal år sedan... ;) Haha, jag vet det är skitdåligt av mig, men hey, bättre sent än aldrig, eller hur? ;) Tror han förlåter mig :)

Imorgon blir det full rulle med att få färdigt allt. Vill gärna  bli färdig på förmiddagen så jag hinner åka och pussa lite på hästarna en sista gång... Hoppas jag hinner! Och så vill jag hinna åka inom till min morfar på vägen tillbaka och säga hej, och sen har jag tid med min psykolog från "Tildatiden". Får se om jag hinner allt, har dock en känsla av att jag inte kommer det tyvärr. Men det får vi se imorgon, huvudsaken är i alla fall att all packning är färdig, det är prio ett!

Då var det dags att åka igen. Dom börjar bli resvana nu :)

Galopp, galopp...

Och lite galopp till ;) Enkelt sätt att bättra på sina hästars kondis, flytta dom till nytt ställe med jämna mellanrum, hehe ;)

Kommentarer

Populära inlägg