Egentid

Efter vår promenad upp på berget förra veckan så har jag haft sån träningsvärk i vaderna och fötterna så jag har inte orkat göra mer än promenera lite lugnt på stranden fram och tillbaka sen dess. Ja och knappt det ens, haha ;) 
Alltså grejen är ju att vi går i barfotaskor, och dom kräver lite mer av fötter och ben än vad skor med tjock dämpning gör, så har man inte gått i dom på ett tag så får man träningsvärk, så enkelt är det :)
Men fötterna mår så bra av att få användas, all värk i hälar, halgus valgus och fotrygg försvinner, likaså mina förhårdnader! Helt sjukt men det är faktiskt sant! Så det är väl värt lite träningsvärk första veckan/veckorna :)
Igår kände jag mig dock pigg och fräsch igen, så jag stack ut på en promenad i lugn och ro utan familjen och segade mig upp för vårt lilla berg igen. Pust! Det ser ju verkligen inte stort ut, men det är sååå segt att gå upp! Hjärtat får arbeta vill jag lova ;) (ja resten av kroppen också för den delen...).
Åtminstone på mig och de flesta andra som tar sig upp, sen att det finns vissa galningar som springer UPPFÖR väljer jag att ignorera för tillfället ;) 
Annars har jag normalt sett lite problem med att släppa förbi folk, jag vill gärna "vinna", haha ;D
Inser dock när jag inte har en chans, så låt gå för tillfället. Får väl träna på så jag kan springa om dom sen istället, hehe ;)

Äntligen snart uppe, phu! Så jämn och fin som stigen är precis här är den inte överallt...


Yeay, äntligen uppe! :)

Teide, Spaniens högsta berg i bakgrunden :)

Det fanns ett enda moln på hela himlen, och det var detta med den lite roliga formen :) 

Nästan nere igen :)

Ett glatt mottagande nere på stranden av familjen:)

Den här fisen blev väldigt glad av att hitta sin försvunna mammis igen ;)

Och så lite bad förstås, sååå skönt att skölja bort allt svett efter bergsbestigningen ;) 


 

Kommentarer

Populära inlägg