Äntligen framme! :)

Efter lite om och men så är vi så äntligen här!

Vi fick ett varmt mottagande av Lasses kusin Lena (hon bor här nere sen 20 år tillbaka), som också är den som hjälpt oss att förverkliga denna dröm!
Efter att ha hälsat färdigt och packat taxin med allt bagage så for vi bort till stället där vi ska bo. Det är ett område eller komplex med låsta grindar, vilket känns väldigt bra med tanke på barnen. Till och med poolområdet har en egen nyckel för att ta sig in, så himla skönt.
Vår bungalow, som det heter (och inte lägenhet som jag sagt) var precis så fin som den såg ut på bilderna :)
Man kommer in på markplan eller hur jag ska beskriva det, och där finns kök, matplats, vardagsrum, toalett samt två terrasser (en där man går in/på framsidan och en i anslutning till vardagsrummet och köket). En våning ner finns garaget samt tvättrum. På ovanvåningen finns ett större badrum samt två sovrum och en terrass i anslutning till vårt sovrum.
Det blir hur bra som helst för oss :)

På andra sidan vägen mitt emot vårt område ligger det lekplatser samt ett litet köpcentra med mataffär, butiker, gym och restauranger. Och ett par hundra meter bort ligger stranden. Vad mer kan man önska?

Jag fattar inte att det här händer oss, jag kan liksom inte ta in det riktigt än! Får typ nypa mig i armen för att vara säker på att jag inte bara drömmer, haha ;)
Idag ska vi kolla in allting lite mer ordentligt. Vi kom ju redan igår eftermiddag men då hann vi inte göra så mycket innan det blev mörkt.
Det blir en spännande dag idag! :)

Efter en något skumpig och vinglig landning så blev det en lååång väntan på bagaget.

Så kul att träffa Lena igen! :) 

Vår bungalow för nästan ett år framåt :)

Utanför vår bungalow :) 

På väg till La Tejita streetmarket :)

Väntar på maten :)

Barnen orkade inte sitta still mer ;) Dom sprang över till lekplatsen istället sen i väntan på maten :)

Vi avslutade med varsin Barraquito, yammie ;) Och ja, jag var (är) precis lika sliten som jag ser ut på bilden...men glad :)

Kollade in köpcentrat lite :)

Sista bilden jag hann ta innan det blev för mörkt för mobilen ;) Barnen ville ju så gärna gå ner till stranden och titta trots mörkret, men vi får nog ta en promenad dit idag igen när det är ljust så vi ser ordentligt, och kanske ta ett dopp med :)

Kommentarer

  1. Så skönt att allt gick bra till slut. Ha det nu så bra. Kram till er alla.❤️❤️❤️ Faster Lone

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg