Torsdagstankar...

Torsdag och båda barnen hemifrån. Nikki på skolan och Smilla hos dagmamman. Ganska skönt faktiskt med lite lugn och ro. Hade tänkt att jag och Lasse skulle hjälpas åt att städa huset lite idag för här är både stökigt och smutsigt. Och det är ju så mycket enklare när inte fröken Smillisson är hemma och går efter och drar fram allt man precis städat undan...;)
Får se vad vi orkar.
Här är ju lite kaosigt just nu då vi försöker göra oss av med typ alla möbler osv, så det finns ingenstans att ha kläder och leksaker tex.
Men men, nu är det bara 1,5 vecka kvar tills vi lämnar huset och gården så tills dess får vi stå ut.

Åhh vad jag längtar tills vi flyttar! Vill flytta nu bums, helst igår ;)
Känns mest jobbigt att gå här och bara vänta.. Blir lite tokig av det känner jag. Kan inte ta mig för någonting! Ingenting känns kul längre för allt känns ju så meningslöst när vi ändå ska flytta! Sliter snart mitt hår av otålighet!
Otåligare än det otåligaste barn är jag, haha :)

Lasse tar det nog betydligt mer med ro än mig även om han såklart också längtar. Han har typ heltidsjobb här hemma med att sälja av möbler och grejer så han har fullt upp! Det kommer folk hit från morgon till kväll typ och hämtar saker.
Jag har också sålt en del men det är ju framförallt hästartiklar. Har lyckats sälja det mesta men inte allt.
Det är lite kul det där med att sälja saker, särskilt när man ska sälja av allt som vi gör nu. Alltså så mycket känslor man har till sakerna! Det är ju bara saker, och visst, vissa saker har ju ett sentimentalt värde som tex mormors gamla byrå eller Tildas nalle, men det mesta är ju just bara saker.
I början var det jättejobbigt och jag ville spara det mesta! Usch så sorgligt allt kändes då! Det är ju trots allt mycket minnen i sakerna!
Men så kommer man igång och så efterhand så släpper man på fler och fler saker, och nu så bara -Äsch, sälj allt! Va fasen, det är ju bara saker, döda ting!
Tänk så mycket man släpar med sig genom livet bara för att man tycker att man inte "kan" slänga/sälja av olika anledningar?
Det är faktiskt en frihetskänsla att göra av med sakerna.
Och aldrig mer ska vi ha så mycket grejer igen! Aldrig!


Mormors gamla byrå, helt överbelamrad för tillfället. 
Också kallad Tildas byrå. Den får va kvar!

Ja, det här är vad som är kvar av sovrummet... ;)

Nikkis gamla rum har blivit en samlingsplats för "sparagrejer" och även för "saker som ska med till Teneriffa". Hyfsat lite saker än så länge va? *nöjd* Mest böcker, leksaker och spel... 
Vi får väl se hur stor den här högen blir när vi är färdiga ;)

Kommentarer

Populära inlägg