Packa, packa, packa...

Nu går det i ett här hemma, vilket ju såklart är lite stressigt, men faktum är att det ändå gör mig betydligt lugnare än innan. Blir stressad när det inte händer nåt!
Igår höll vi på exakt hela dagen och nu börjar man faktiskt kunna ana ett slut på det hela :) Tror det blir en runda till tippen idag och sen kan vi förhoppningsvis börja packa transporten med flyttlådor.
Det börjar kännas mindre och mindre som ett hem här i huset vartefter grejerna packas ner eller säljs. Vi har i nuläget bara en säng kvar, ja och så Smillas spjälsängsmadrass, haha ;) Men det går bra, Nikki och Lasse får sova i soffan och så ligger jag där uppe med Smilla.
Åtminstone tills på fredag. Då flyttar vi faktiskt ut ur huset och så får vi bo ett hus som vi får låna av Nikkis ena kompis föräldrar. Jag är så tacksam för detta, det underlättar otroligt för oss!
Huset ligger i närheten så det går snabbt att åka hit igen för att städa, se till djuren osv. Perfekt!


När jag tycker att Nikki och Lasse sovit länge nog bussar jag Smilla på dom, hehe ;) Funkar alltid! Och så ser jag att jag nog får hjälpa dom att ta fram lakan till ikväll... ;)

Kommentarer

Populära inlägg