Men djuren då?

En av de vanligaste frågorna vi får just nu skulle jag säga är; Vad ska ni göra med alla djuren?

Ja en del av dom måste vi ju göra oss av med hur sorgligt det än är. Jag tycker det är jätteledsamt och önskar av hela mitt hjärta att jag kunde behålla varenda en av dom!
Men eftersom det inte går så har vi försökt/försöker lösa det så bra för dom som möjligt åtminstone.
Dom nya ägarna till vår gård ville gärna ha kvar både höns och ankor vilket känns bra. Dom kunde också tänka sig ta hand om smådjuren om vi inte kunde hitta andra hem åt dom. Ev har vi hittat hem åt alla chinchillor utom en, håller tummarna för det! Marsvinen är lite svårare så dom får förmodligen vara kvar. Skulle gärna ha med åtminstone Linus men ja, vi får väl se om det går att hitta någon som vill ta hand om honom ett tag i så fall...
Mona kanin fick också vara kvar. Hon bor ju ute hos hönsen så det är ju inte direkt något jobb med henne förutom att ge henne lite hö på vintern. Känns sorgligt att lämna Mona bara, vi har ju haft henne så länge nu :( Hon och Linus har vi nog haft lika länge.
Och katterna, ja vi tar med oss alla katterna ner till Skåne, och så får dom bo hemma hos mamma och Tommy på deras gård. Blir nog bra :)
Tanken var egentligen att Vilma skulle få följa med oss ner till Teneriffa direkt, men det gick inte på grund av att vi mellanlandar i England, och dit ville inte flygbolaget flyga några katter. Men hon får väl komma ner senare då. Kanske var lika bra det så hinner vi förbereda ordentligt för henne.
Och så hästarna då, dom åker ju också ner till Skåne och får först vara med oss dom dagarna vi är kvar (på mamma och Tommys gård), sen ska dom flytta till en lösdrift en bit utanför Malmö, och vara där tills vi bestämt hur framtiden blir för oss.
Gässen sålde vi innan i somras och vaktlarna i våras. Har jag glömt nån nu? Nä det var nog alla.


Vi kommer sakna dig Vilmis :(

Vår myskanksdrake Sigge, coolast på gården ;) Flyger omkring lite hur som, en stund i trädgården, en stund uppe på taket och ibland tar han en sväng runt Filitjärn. Men han flyger alltid tillbaks in i hagen till frugan sin igen. Kanske dags att vingklippa men det ser så härligt ut när han flyger omkring... Och det är trevligt när han kommer traskande och vill vara med, nyfiken som han är :) En stor personlighet som jag kommer sakna!
 Jahapp, fler bilder än så här blev det tydligen inte då datorn strular. Och jag orkar bara inte försöka fixa det så det får väl räcka dårå...suck. 


Kommentarer

Populära inlägg