Gnällfia...

Idag tittar faktiskt solen fram lite mellan molnen emellanåt och förgyller alla fina färger som hösten bjuder på. Vackert!
Inte för att det hjälper mig dock, känner ändå inte alls för att vara ute. Blä. Känner mig bara supertrött och på dåligt humör idag.
Gnäll, gnäll...
Har i alla fall börjat på en första grovrensning av köksskåpen. Hujedamig så mycket saker! Blir så trött i huvudet av se allt! För att undvika ett psykbryt var jag tvungen att gå ifrån köket och låta Lasse ta vid efter min utrensning.
Ja jag vet att det inte var så snällt men det har liksom blivit så vi jobbar, Lasse och jag, haha ;D Jag påbörjar och han avslutar medan jag ligger någonstans i huset helt utmattad och på dåligt humör och försöker återhämta mig. Det låter ju inte riktigt klokt men så är det. Blä på det också!

 Så här långt gick det ganska bra av utrensningen i köket. Det var senare, efter ytterligare ett par skåp samt tömning av skafferiet som det eskalerade. Hade inte sinnesnärvaro nog att fota då..;)

Efter att ha läst lite i boken "Sockerbomben 3.0" av Bitten Jonsson (rekommenderas till alla sockergrisar), fått en mysattack av Vilma samt suttit och glott rakt fram i en halvtimme så gick jag faktiskt ut några minuter. Yeay!...;) 

Det är ju fint, det är det! 

Där jag är är hon, oftast ;) Min lilla följeslagare 

Kommentarer

Populära inlägg