Lata dagar...

Fy vad jag har varit trött dessa dagar sedan vi kom ner till Skåne! Helt slut! Ja och inte bara jag såklart utan resten av familjen också...
Tur vi inte haft något större inbokat de här dagarna utan istället kunnat ta det lite lugnt. Så lugnt det nu går med en liten tvååring ;) Hon känner helt säkert av att allt inte är som vanligt för hon är väääldigt mammig för tillfället! Och igår fick hon feber till på köpet stackaren, tempen var uppe och vände på 39,6 :(  Som tur är försvann det framåt kvällen igen, och idag har hon varit som vanligt tack och lov.

Vädret har varit sådär sen vi kom ner. Första dagen var det jättefint men blåsigt, igår var det typ halv storm och inte alls skönt att vara ute i. Idag var det fint igen och inte fullt lika blåsigt, så passade på att pyssla lite med hästarna. Borstade bort ett par kilo lera på dom, verkade Rasmus hovar och sen körde vi lite frihetsdressyr i paddocken. Eller dressyr och dressyr, men dom är fria och jag försöker få dom att göra det jag ber dom om, så då blir det väl frihetsdressyr? Haha ;) Kul är det i alla fall!
Sen avslutade vi med att gå och möta upp mamma, Nikki och Smilla som varit ute på en lång promenad. Härligt!


Mina hjärtan 

Stockholm Horse Show nästa för oss, haha ;D

Svårt när den ene är superivrig och den andre börjar tröttna, haha ;D

Promenad :)

Tre fina rumpor ;)

Lillfisan :)

Vi följde med min syster Emma på hoppträning i Gryttinge i onsdags. Inte varje vecka hon har egen hejarklack med sig ;D

När man tröttnat på att heja på moster kan man ju alltid fylla läktaren med koner istället ;)

 En glad Nikki som fick skritta av fina Samantha efter träningen :)

Kommentarer

Populära inlägg