Sensommarfunderingar...

Då var det augusti och sommaren är förbi. Typ ;)
Alltså jag älskar hösten med sin friska svala luft och vackra färger, och det brukar vara min favoritårstid, men jag vet inte nu.
Jag vill ha mer sommar! Behöver mer sommar!
Den känns alldeles för kort i år tycker jag.
Först var det kallt och regnigt nästan hela juni, sen var det varmt och mindre regnigt i juli, och nu är det kallt och regnigt igen. Å andra sidan har det totalt sett varit en väldigt mycket bättre sommar detta året jämfört med förra! Förra sommaren var den sämsta jag varit med om tror jag!
Så jag får väl vara nöjd ändå.
Jag är egentligen nöjd, det har varit en jättebra sommar! Vi har både hunnit göra ingenting och vi har hunnit få mycket gjort. Och jag har njutit av sommaren, känt mig lyckligare än på länge! Både ångest och stress har varit under kontroll.

För att inte deppa ihop helt över att sommaren redan är slut så försöker jag istället se det positiva. Jag njuter av värmen som vissa av sensommardagarna bjuder på, samtidigt som jag njuter av den svala sköna luften de andra dagarna erbjuder, och så försöker jag vara tacksam för att det regnar så ofta att jag slipper vattna grönsakerna ;)

/Maria


Bläbärsfrossa ;)

Kommentarer

Populära inlägg