Längdskidåkningstävling!

Nikki har gått i längdskidåkningsskola i Kramfors under februari och hon tycker det är skitkul! Detta och löpning är hennes favoriter säger hon själv :)
Tre tävlingar har hon också hunnit med i år, och det går bättre och bättre. I denna åldern tävlar dom inte om första plats, utan det är bara för skoj och alla får medalj vilket är bra tycker jag. Det blir en positiv upplevelse då :)
Som tur är kan man fortsätta komma dit och åka tillsammans även nu när skidskolan är slut så vi fortsätter åka dit ett par gånger i veckan så länge det finns snö. Till nästa vinter får vi väl ta oss i kragen jag och Lasse och skaffa oss ett par skidor vi med så vi också kan passa på att åka lite!
Här finns ju flera fina upplysta spår att åka samt ännu flera oupplysta med grillplatser som man kan åka till under dagtid om man vill.

Allra första skidtävlingen! Lite nervös inför starten men det gick jättebra:)Tävling nr 2 :)

Medalj och godispris för andra helgen i rad :) Jag är inget fan av godis som belöning, särskilt inte i sportsammanhang, men om dom tvunget måste ha det så är det åtminstone bra att dom får kämpa för det lite, hehe.. ;)

Nikki och hennes kompis inför tredje tävlingen som var en avslutning på skidskolan :) 

På startlinjen! Nikki startade som nr 2 :)

I mål och helt slut! :)

Sen var det utdelning av diplom :)

Kommentarer

Populära inlägg