Energi sökes!

Alltså jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Trött, trött, trött! Får snart panik på det! Vill bara sova...
Hoppas att det beror på den lättare förkylningen (bihålorna igen...) som jag dragits med i över en vecka nu, och att den försvinner snart! Typ imorgon...

Och Smilla är så sjukt grinig för tillfället, ja herregud vad gnällig hon är! Jag blir tokig snart tror jag!
Fast en massa skit lyckas hon ändå hitta på...
Jag tänkte igår att jag i alla fall kunde börja så vissa fröer med den jorden som fanns kvar, och sen ställde vi (Lasse och jag..) trågen med småkrukorna på mattan (och absolut inte på det nyslipade och obehandlade golvet!) och tänkte att dom kunde stå där tillfälligt tills vi hade hämtat in hyllan till dom, och stängde givetvis dörren till rummet. Men ja...
Kan säga att det såg ännu värre ut när jag kom in först, började städa upp för att rädda det som kunde räddas innan jag kom ihåg att det kunde vara kul någon gång i framtiden att ha eländet på bild...
Smilla var i alla fall väldigt nöjd och glad ;)

Ja ja,trots tröttheten har jag i alla fall varit ute och promenerat idag, och det blev dessutom en del löpning på grund av att jag skulle försöka fånga in tre lösa hästar som kom springande mitt på vägen under min promenad...
Det ville dom såklart inte alls, det var ju säkert jättekul att vara vildhäst ;) Närmare än 200m släppte dom mig inte!
Alltså jag sprang såklart inte efter dom när jag försökte fånga dom (det skulle ju bara skrämma dom), utan för att inte tappa bort dom när dom sprang sin väg, bara för att förtydliga...
Som tur var sprang dom mot Filitjärn så då kunde jag springa hem och hämta bilen, och när jag väl hittade dom igen en bit bort så stannade dom äntligen så jag kunde fånga dom, phu!
Vi var nog lika svettiga alla fyra, haha ;)
Jaja, jag slapp gå hem med dom i alla fall (dom bor några km bort) utan dom blev hämtade med transport.
Slutet gott allting gott!Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg