På promenad :)

Jag har så mycket jag vill göra, utöver alla måsten! 
Komma igång att köra med Rasmus igen, hantera och påbörja Bettys inkörning så smått, börja springa några gånger i veckan och styrketräna. 
En helt omöjlig ekvation egentligen i mitt liv, det tar för mycket tid helt enkelt, tid som vi inte riktigt har just nu. Vi har ju ändå annat som ska göras, och vi har Smilla som kräver sin tid... och Lasse vill också ha lite fritid, ibland vill vi göra grejer tillsammans hela familjen, ja och så vidare...
Bara hästarna tar ju ett par timmar åtminstone om jag ska hinna med båda samma dag.
Ja jag får se om det går att lösa.
En grej har jag i alla fall kommit på en lösning till, och det är rastning av Rasmus! Eftersom han inte blivit körd på flera månader så måste han sättas igång lite försiktigt först, och istället för att skritta runt med vagnen i ett par veckor, vilket är dötrist och tidsödande, så passar jag på att ta med honom när jag ändå ska ut och promenera. 
Och sen är min tanke att när (inte om!...;) ) jag kommer igång med löpningen så får han helt enkelt följa med på det med dom dagar som jag inte hinner köra honom. Smart va!
Styrketräningen klämmer jag in där det finns tid, tex på kvällen istället för att titta på teven. 
Nikki tycker det är jättekul när jag tränar och vill alltid vara med, så det har blivit vår grej liksom. Skitkul! :)
Betty får klämmas in där det finns tid över när Lasse är hemma. Hon är ju inte så gammal så det blir ändå inga längre stunder jag håller på med henne, och det är heller inte hela världen om hon blir lite åsidosatt ibland. 
Ja, så är min plan som det ser ut nu i alla fall :) Det kommer säkert gå i vågor hur mycket jag hinner (och orkar!) göra, det beror väl lite på hur mycket annat vi har att göra på gården, hur Smilla sover, (...) ibland sätter vädret stopp, och ibland kommer helt enkelt livet emellan!
Men jag ska ge det ett försök i alla fall!


Nikki tycker inte om att vara hemma själv så hon brukar (efter lite suckande) alltid följa med mig ut och promenera om jag inte hunnit med det tidigare på dagen när hon är i skolan. Nu när vi har Rasmus med så passar hon på att rida vilket hon tycker är betydligt roligare än att gå ;)


Innan så avskydde Smilla att ligga i vagnen, men nu går det faktiskt jättebra tack och lov! Och hur pigg och busig hon än ser ut att vara i början på turen så brukar hon i alla fall somna till slut ;)

Kommentarer

Populära inlägg