Lunchlåda:)

Om man som jag tycker det är förfärligt tråkigt och tidsödande att laga mat, men ändå är noga med att äta ordentligt, då är matlådor den perfekta lösningen!
Kan tyckas onödigt kanske när man går hemma hela dagarna, men det är så himla skönt att bara plocka fram och värma! Brukar piffa till det med lite färska grönsaker ändå för det känns både gott och nyttigt, och även ett par matskedar mjölksyrade grönsaker för tarmarnas skull. 

Visst ser det mumsigt ut! Bild från gårdagens lunch. Broccolin och salladen hittade jag i grönsakslandet *skryt, skryt*:)

För mig som dessutom både är en känsloätare och överätare så är det även jätteskönt att slippa fundera på om jag ska ta "bara liiite till"- för att till slut sitta och äta rätt ur kastrullen bara för att det är gott, utan här är den portion som jag vet att jag blir mätt av och så behöver jag inte fundera på det mer.
Och så äter jag ungefär samma varje dag, mat som är god, men inte för god, vilket också gör mig "lugnare" med maten. 
Toppen! :)

Inte så färggrant, glömde ju dom syrade grönsakerna, men gott! Stekt grönkål (från grönsakslandet *skryt igen* ;) ), färs och avocado :)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg