En rejäl bloggtorka!

Nä, nu är det dags att ta tag i bloggen igen känner jag! 
Tyckte jag kom igång så bra i våras, men nu med en liten bebis så blir det inte mycket tid och ork att sitta vid datorn längre.
Inte om man vill göra andra saker också, och det vill jag :)
Min förra mobil gick nämligen inte att blogga ifrån vilket gjorde att jag blev bunden till datorn varje gång jag ville göra ett inlägg, och det kändes så jobbigt, omständigt och tidskrävande så jag bestämde mig för att lägga ner bloggandet en period istället för att det inte skulle bli ett stressmoment (vilket det lätt kan bli för mig).
Men nu har jag då äntligen skaffat mig en ny smartphone som alltså går att blogga ifrån, så då tänkte jag att jag skulle försöka komma igång igen!
Bloggen är ju vår dagbok och det är så kul att kunna gå tillbaks och se vad vi gjort och hur vi utvecklats :)

Gården nerifrån vår uppfart :)

Här hos oss är hösten i full gång, så vackert!
Efter att knappt ha kunnat gå på hela sommaren (ja och hela graviditeten...) så har jag faktiskt kommit igång nu vilket känns så himla skönt!
Mina fötter är problematiska på nästan alla sätt och vis ;) Jag är plattfotad, bredfotad med halgus valgus på framförallt vänster fot och så har jag hälkuddesyndrom/hälkuddeatrofi (uttrampade hälkuddar helt enkelt) och lite annat smått och gott.
Alla problemen har jag haft åtminstone sen tonåren, mer eller mindre i perioder så det är inget nytt, men inte desto mindre ett problem för det.
Problemet i somras, och nu med, har varit framförallt hälarna. Jag har inte kunnat gå normalt för det har gjort så ont i hälarna, vilket gjort att jag snedbelastat andra delar av benet, vilket lett till att en gammal knäskada gått upp och ja...suck!
Men nu kör jag med tejpade hälar om dagarna plus att jag rotade fram mina gamla skoinlägg (som köptes i samband med knäskadan för några år sedan) som är uppbyggda i hålfoten och har som en tjock kudde i hälen, så nu kan jag äntligen gå hyfsat igen, wihoo! :)

På promenad med Smilla i vagnen :)

Djuren mår bra och dom som fortfarande kan gå ut om dagarna njuter av det milda höstvädret! Hönsen har fått nytt boende, och hästarna ska snart få flytta in i ny vinterhage. Kaninen Mona råkade visst bli dräktig i somras och fick ungar för nästan två veckor sedan.
Lammen har växt till sig rejält och ska snart slaktas, tyvärr kommer Casper gå samma öde till mötes.
Men mer om djuren i separata inlägg.

Nikki har börjat ettan och stormtrivs! Känns så skönt!!
Tänk så stor hon blivit, vår lilla tutta ♥

Smilla växer så det knakar och lär sig nya saker hela tiden :) Det är så kul att få uppleva småbarnstiden igen, med ett friskt barn! Det är ju så här det ska va! Känns som att vi har levt upp igen som familj sen Smilla kom, hon livar upp liksom :)
Jag är verkligen så glad och tacksam för att vi vågade prova igen, och att vi fick lilla Smilla ♥

Jahapp, en liten kort uppdatering. Men det får räcka för denne gången :)

Gården igen :)
/Maria

Kommentarer

Populära inlägg