Tick tack...tick tack...

Usch vad jag känner mig less på allt nu. Går liksom bara och väntar på att bebisen ska komma vilket gör att tiden går sååååå långsamt!
Har förberett BB-väskan, bara det allra sista som ska i. Tvättat upp kläder och annat till bebisen. Nu är det enda som fattas en bebis.
Dumt att gå och tänka på det, jag vet, men det är ju liksom svårt att inte tänka på det heller med tanke på hur otymplig jag är nu. Magen är verkligen i vägen för allt!
Och så alla gravidkrämpor, blä!
Nä, kom snart lilla bebis, vi längtar efter dig allihop och jag längtar dessutom efter att få min kropp tillbaks ;-)
Tio dagar kvar till bf nu, snart i mål! Bara att bita ihop sista tiden som är kvar! (Att bebis kommer efter utsatt tid accepteras alltså inte och är inte med i planeringen alls!! ;-)  )
Heja heja!

/Maria

Kommentarer

  1. Hej va spännande med liten ny bäbis!Vi va ju i Filitjärn i förra helgen som ni kanske såg!Vi va 9 st som va med denna gång och 4 hundar!Det är så kul att läsa va som händer hos er i grann huset och fina bilder!Vi kommer nog fler helger och på semestern givetvis i sommar så då hoppas vi att vi kan ses!Lycka till med förlossningen!kram från oss mvh Anki söderlund i strömsund

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg