En härlig dag!

I tisdags var jag och Lasse ute nästan hela dagen och fixade med grejer, mest med den blivande sommarhagen. Det var så milt och skönt väder, till och med jag kunde vara ute utan att frysa (blir ju snabbt kall annars eftersom jag inte rör på mig så mycket). Härligt!
Resterna av det gamla trästaketet runt hagen skulle bort så Lasse fick bära och lasta på släpet medan jag drog ur isolatorerna. Kändes så skönt att kunna göra någon nytta även om det var en sån simpel grej som att skruva ur isolatorer. Helt plötsligt kändes det meningsfullt att vara ute.
En riktigt härlig dag faktiskt, men det fick jag såklart sota för dagen efter ;-) Fast väl värt ändå! Är man ute så är Lisa alltid någonstans i närheten :-)

 Och så fort det är paus så är hon snabbt på plats för lite kel :-) 

Skönt att få bort det gamla trästaketet! Det har säkert varit fint en gång i tiden men nu var slanorna helt ruttna och bara att kassera. 

/Maria

Kommentarer

Populära inlägg