En liten överraskning!

I går kväll när jag och Nikki var ute i stallet och fixade (ja, jag fixar och Nikki sitter och tittar på chinchillorna, hon tycker dom är jätteroliga;-) så hör jag Nikki säga att där är en unge hos chinchillorna!
Jag, lite okoncentrerat eftersom jag höll på med annat, -Ja, jag vet att dom har en unge...? (det var ju mamma, pappa och en vuxen unge vi köpte liksom..) -Vad då då?
Nikki- Ja men dom har en liten unge!
Jag- Ja men jag vet att dom har en unge!?! (suck...) Sen efter några sekunder går det upp ett litet ljus! -Eller vad då?! Menar du en liten unge?!?!

Haha, stackars Nikki som har en sån trög mamma ibland ;-D
I alla fall, visst satt det en liten nyfödd chinchilla unge inne i buren! Helt oväntat men väldigt kul! :-)Hoppas bara den klarar sig, känner mig lite orolig. Den verkar inte så pigg. Men å andra sidan så är jag ingen expert på chinchillaungar, det var flera år (typ 10 eller nåt) sedan mina gamla chinchillor fick ungar och jag kommer inte alls ihåg hur dom var som nyfödda.
Den levde i morse i alla fall, satt hos sin mamma så hon verkar ta hand om den. Men den såg lika trött ut som igår.
Vi får se. Håller tummarna att den klarar sig!

/Maria

Kommentarer

Populära inlägg