Odlingen

Eftersom detta bara är mitt andra år som grönsaksodlare (vi odlade en sommar när vi bodde på Sigridslund för tre år sedan) så kan jag inte säga om det går bra eller inte med odlingen, men det växer i alla fall :-) Det känns visserligen som att det går väldigt sakta men jag vet ju inte heller om det beror på att vi bor i norrland nu? Plus att det har varit skitväder sista tiden med temperaturer bara precis över nollan om nätterna och vissa dagar inte ens över tio grader, brrr! Vart tog sommaren vägen liksom!? 
Hoppas det vänder nu så mina små grönsaker får lite värme och sol och kan växa till sig lite :-) Jaaa, åtminstone alla utom salladen som verkar trivas utmärkt i kylan!
Tomaterna vet jag inte om det blir nåt med alls om det inte blir sol en månad... dom skulle nog behöva ett växthus. Så här ser det ut i landet just nu :-)

 Några av tomatplantorna :-) Några av dom har- eller håller på och blommar i alla fall, kanske kan bli någon grön liten tomat åtminstone ;-) 

Gräslöken som jag tog med från Sjöhus verkar trivas utmärkt här uppe i norr, bara lite tilltufsad efter Lasses framfart vid midsommarhelgen ;-) Vi har också en liten libbsticka som jag fick av en granne, men den är så liten så det kändes inte lönt att fota. Det är allt med örter vi har just nu. Hoppas jag kan utöka till nästa år :-)

/Maria

Kommentarer

Populära inlägg