1 år

Den 23 april var det ett helt år sedan Tilda dog. Jag kan inte fatta att det redan gått ett helt år.
När hon dog, så önskade jag mig framåt i tiden för att jag tänkte att det skulle vara lite lättare då, att jag inte skulle vara lika ledsen längre. Ja, jag vet inte riktigt om det är så. Både ja och nä tror jag. Mest nä.
Det gör lika ont nu som då att tänka på henne, och jag kan fortfarande inte prata om henne utan att gråta. Inte skriva heller för den delen... Visst, jag gråter inte varje dag längre, eller oftast inte i alla fall, men jag tänker på henne varje dag och saknar henne så förfärligt mycket!
Det har varit jobbigt att se årsdagen närma sig i almanackan, och det var väldigt jobbigt den dagen. Många tårar som rann. Bittra tårar över det som aldrig blev som vi hade tänkt oss, och ledsna tårar över vår förlorade Tildis.

Puss på dig mitt lilla hjärta 

/Maria

Kommentarer

 1. Ja fy ett helt år har gått. Det är fortfarande svårt att fatta, saknaden är fortfarande stor. Jag hoppas att ni har det bra och att det går framåt med huset och djuren. Många kramar från Faster Lone pussa Nikki från mig .

  SvaraRadera
 2. Kära ni... har oxå tänkt på Tilda då Lone berättat det gått ett år... tiden går både snabbt o sakta när man sörjer... Även om man egentligen inte vet riktigt när det var som värst så kommer kroppen ihåg... precis som man sörjer med varenda cell ..för den vet att nåt ofantligt stort saknas som ett stort hålrum som inte kan fyllas med nåt, så har det varit för mej iaf... Sänder styrkekramar till er ,<3

  SvaraRadera
 3. Tack för att ni tänker på oss, det värmer i hjärtat!
  Som ett stort hålrum, ja precis så kan man beskriva saknaden efter henne :-( Många kramar till er båda <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg