Skåne :-)

Här om veckan så tog jag och Nikki tåget ner till Skåne för att hälsa på familj och vänner. Så himla roligt! Från vinter till vår på åtta timmar, härligt! Nikki kunde knappt fatta att vi var tillbaks i Skåne, hon frågade flera gånger om det verkligen var sant!

Jag hade stora planer på alla människor jag skulle träffa medan vi var nere, men det blev inte alls som jag tänkt. Tiden räckte ju inte alls till! Det var ett väldans pusslande för att få ihop dagarna och alla besök, och ändå hann jag inte träffa alla vilket kändes jättetråkigt! :-(
Vi skulle behövt två veckor istället för en...

Nikki njöt i fulla drag hela veckan! Som hon längtat! Två  av dagarna var hon på Trollungarna och hälsade på, och det var som om hon aldrig varit där ifrån :-) Och så var hon och lekte med sina kompisar Erika och Elma. Tyvärr missade vi Victor då han var bortrest, men det får bli nästa gång!

Ja, en härlig vecka blev det, riktigt kul att träffa alla igen! Nästa gång får Lasse åka ner, han kunde inte följa med denna gången på grund av djuren.

 På väg ner :-) Första biten, från Sundsvall till Stockholm gick jättebra att åka, men sen när vi åkte från Stockholm till Skåne så blev vi åksjuka :-( Fy vad jobbigt det var! Nikki hade tur och somnade, men jag fick lida i fyra timmar, urk! Nästa gång blir det åksjuketabletter!

 Alltså jag hade ju tänkt att fota massor när vi var i Skåne, men det blev detta bara... Här är vi i alla fall på väg till pappa/morfar och Annika :-)

 På väg hem igen. Nikki somnade direkt nästan och sen sov hon i tre timmar. Önskar jag också kunde fått sova bort tre timmars restid...

 Mycket pyssel hanns det med både på nerresan och hemresan :-) 

Nikki och Flodis :-)

På hemvägen åkte vi hela vägen till Kramfors och sen hämtade Lasse oss där. Vi hade ju glömt att köpa åksjuketabletter till hemresan också, så när vi var i Sundsvall så mådde jag riktigt, riktigt dåligt igen. Nikki däremot mådde prima och var superpigg! ;-) 
Jag trodde faktiskt inte jag skulle klara av att åka sista biten till Kramfors utan att spy, men efter ett tag på det tåget så mådde jag faktiskt bättre igen. Det var inte så vingligt som dom andra tågen.
Det kändes väldigt vemodigt att åka från alla vänner och familj nere i Skåne, men samtidigt var det skönt att komma hem till gården igen :-) Här är kanske lite kallare, men det uppvägs av lugnet, tystnaden, den friska luften och den slående vackra naturen! 

/Maria

Kommentarer

Populära inlägg