Livstecken :-)

Nu är det evigheter igen sen jag skrev sist, och det är så himla trist tycker jag när det blir så. Först och främst beror det på att den förbaskade kameran inte kopplar ihop sig med datorn så jag inte kan lägga in några bilder, och då är det inte kul att skriva.
För det andra så har jag känt mig väldigt nere senaste tiden, precis som jag alltid gör den här tiden på året. Och då är motivationen inte på topp precis...
Det går att få över bilderna på annat vis men det sättet är såååå segt! Det gör mig bara irriterad och då kan det lika gärna va, därav det uteblivna bloggandet ;-)
Men nu har Lasse köpt en mojäng som man stoppar kamerans minneskort i, och så kan jag få över bilderna till datorn på det sättet istället. Tummen upp på den!
Och en annan grej som vi ordnat är ett fungerande internet! Äntligen!! Det var liksom pricken över i:et lite grann :-)
Nu surfar vi via parabol och satellit, funkar skitbra, och vi har aldrig haft så hög uppkoppling förutom när vi bodde i Simrishamn och hade telestationen precis bredvid där vi bodde. Så det här är lyx för oss!
Det enda negativa är att det är en viss fördröjning innan man får upp sin sida, men vad gör ett par sekunders väntan mot inget internet alls? Dessutom kommer sidan upp helt efter dessa sekunder, det står liksom inte och maler och maler och maler...

Nu har jag mycket att ta igen med bloggningen, både grejer som händer nu, och saker som hänt sen jag bloggade sist och säkert dessförinnan också...

Klockan sex i morse och solen har precis gått upp. För två månader sedan kom den knappt över trädtopparna ens mitt på dagen! Lite skillnad ;-)

Kommentarer

  1. Vilken härlig bild jag har skickat lite kort från när vi var hos er kram faster Lone

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg