Att skjuta på grejer...

Det har snöat här i ett par dagar nu, vet inte hur mycket snö som kommit, en decimeter kanske, det är i alla fall så pass att man behövde skotta...
Åhh, och jag har verkligen inte alls haft lust med det! Brukar tycka sånt är skönt att hålla på med, gillar ju kroppsarbete, men inte denna helgen. Har känt mig väldigt energilös, och då har jag svårt att ta tag i saker.
Grannarna är så snälla och lånar ut sin snöslunga, men jag har inte ens orkat gå den lilla biten bort till dom och hämtat den. Fast jag vet att jag borde...
Nä, jag har istället gjort andra, mycket roligare saker som till exempel tränat med hästarna och dragit Nikki i pulkan. Roliga saker är liksom det enda jag, med mycket viljestyrka, kan motivera mig att göra när jag känner mig såhär.
Och så tänkte jag att Lasse, han är ju ledig imorgon så då kan han skotta!
Ha ha, ja, jag hade tusen ursäkter för att slippa skotta.
Idag insåg jag dock att det nog var tvunget ändå, dom hade plogat vägen idag, och när jag jämförde så såg jag att det faktiskt var ganska mycket snö på vår infart. Och i det här milda vädret vi har nu så blir ju snön tung och packas, och till slut orkar inte snöslungan få bort snön.
Så det var bara att traska bort till grannarna :-)
Som tur är fick jag hjälp, för fy attans vad tungt det var att gå med maskinen idag! Mina armar är som spaghetti nu! Eller så är jag helt enkelt bara sjukt svag i armarna. Tror det kan vara både och ;-)
Jaja, nu är här skottat i alla fall och det känns SÅÅ SKÖNT!

Nikki hade varit och lekt med Ruth under tiden vi skottade, och när vi skulle hem så fick hon åka skoter för första gången i sitt liv. Det tyckte hon var superkul, hon ville ju inte gå av skotern!
Och som vanligt så blev hon jätteledsen och grät när vi sagt hejdå till Ruth och hennes pappa. Tur det var supersöndag med Sofia på TVn... ;-)

/Maria

Kommentarer

 1. Skönt att höra från er och att ni trivs så bra! Victor nämner ff ofta Nikki o undrar när hon kommer o hälsar på!han saknar henne verkligen! Tack för mailen du skickar t dagis! Ta hand om er! PS. Victor o August ska få ett syskon till sommaren, han längtar såååå! Kram på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt med ett syskon, grattis!! :-) Jag hoppas vi har råd och tid att åka ner till Skåne till våren, skulle vara himla kul!
   Jag hör av mig när det blir av, jag lovar! Ha det fint hela familjen och många kramar till er!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg