Vår Halloween :-)

I torsdags kväll åkte vi in till Sollefteå på Spökkväll och Ljuständning. Skönt att åka hemifrån utan att behöva uträtta en massa ärenden!
Det var faktiskt väldigt mysigt, dom hade släckt ner gatlamporna längs hela gågatan och dess närområde och istället tänt massor med marschaller! Sen hade dom placerat ut högtalare med jämna mellanrum från torget längs hela gågatan som spelade musik, och affärerna hade kvällsöppet ända till 21.
Så himla trevligt! Nikki var överförtjust, hon älskar ju Halloween och att klä ut sig! Dom flesta barn var utklädda men faktiskt även en hel del vuxna också :-) Vissa hade tagit utklädnaden på mycket stort allvar och såg helt galet läskiga ut!
Vi strosade lite upp och ner längs gågatan först, tittade lite i affärer och kollade in folks utklädnader. Det delades ut godis lite här och var till Nikkis stora glädje, så hon hade att mumsa på medan vi gick.
Sen hade dom en liten eldshow på torget, framförd av Manuel från earthheart.se, väldigt stämningsfullt!
Därefter var det dags för ljussläpp. Vi hade tagit vars en lykta (delades ut gratis), men det hade nog varit bättre med en för det var lite bökigt.
Men oj vad fint det var när alla släppte upp sina lyktor! Som en massa starkt lysande stjärnor som försvann upp mot himlen. Det gör jag gärna om igen!

När dom sista lyktorna försvunnit upp i skyn så tändes hela gågatan upp med sin vinterbelysning. Väldigt fint!
Därefter gick vi en runda till på stan, Nikki fick en ansiktsmålning och vi tittade i några butiker till. Sen var det dags att åka hem, vi var ganska trötta allihop!
Men en mycket trevlig kväll hade vi!
 Lasse hade lite problem med sin lykta, det gäller liksom att hålla den rakt annars...ja ni fattar själv vad som händer ;-)

 Inne i Gallerian satt det en tjej som gjorde ansiktsmålningar, klart Nikki skulle ha en :-)


 Sötast! :-)

Butik Lilla syster, där bjöds det på dragspelsmusik, sång och godis :-)


/M


Kommentarer

Populära inlägg