Lite fix i Filitjärn :-)

Eftersom vi inte kunde hålla oss så åkte vi bort till Filitjärn ett par timmar och fixade med hästarnas blivande vinterhage. Alla hagarna på gården har förfallit helt eftersom dom inte använts på flera år, och egentligen skulle dom behöva bytas ut helt och hållet. Men det får bli ett senare projekt för vi orkar inte med det i år. 
Så idag tog vi bara bort gammal rostig, och bitvis söndrig ståltråd. Kvar att göra är att räta upp trästaketet på vissa ställen så det står något sånär rakt, och sätta upp nya elrep. Men det väntar vi med tills vi har allting färdigt och vi står som ägare till gården, vilket blir på fredag om allt går som det ska...;-)
Åh vad vi längtar!!

Tog med mig kameran idag och fotade lite på huset och omgivningen. Tråkig månad och tråkigt väder att fota i men det kan inte hjälpas. 

Står i ena hagen och fotar. Rakt fram boningshuset med lillstugan till höger och stallet/ladan till vänster.

 Huset och stallet/ladan samt en bit av hagen på andra sidan infartsvägen. Och så Nikki förstås, i sin nya fina overall som hon är så glad för :-) Hon syns bra i den!

 Vridit mig lite mer till vänster så nu har jag huset snett bak till höger om mig. Infartsvägen med hagar på båda sidor. Marken sträcker sig ner till grusvägen och fortsätter långt åt höger förbi det stora röda huset med grönt tak. 

 Ännu lite mer åt vänster, huset rakt bakom mig och infartsvägen till höger. Närmsta granne rakt fram. Marken sträcker sig ända bort till gården långt därborta till vänster i bilden. Där bor också en barnfamilj med barn i Nikkis ålder :-) Hoppas, hoppas dom är trevliga!
Lasse?!? Ja...han ligger och njuter av att snart vara gårdsägare :-)

Längst ner i vinterhagen och fixar med staketet. Grusvägen bakom mig, infartsvägen en bit bort åt höger, uppe till höger i bilden ser man stallet/ladan och till vänster ser man gamla ladan som också tillhör gården. Till vänster ligger dom husen man ser i tredje bilden uppifrån. All mark som syns tillhör gården och det fortsätter långt bakom gamla ladan och en bit upp i skogen.

/M

Kommentarer

  1. Hej det måste vara mycket mark? Det ser jättehärligt ut trots vädret. Va roligt att det bor en barnfamilj nära. Maria hur går det på jobbet och har Nikki börjat i skolan kram Faster Lone

    SvaraRadera
  2. Hej Lone! Jobbet går bra, verkar vara ett bra ställe jag kommit till :-) Skrev ett inlägg häromdagen om jobbet och om hur det går för Nikki men så försvann det...Får väl göra ett nytt:-)
    Jo, här är mark så det räcker till alla våra djur och fler därtill! Kommer ni upp snart och hälsar på oss? :-)
    Kramar maria

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg