Gårdsägare!:-)

Jag kan knappt fatta att det är sant! Känslan att vi nu står som ägare till vår drömgård är helt obeskrivlig! Vi är så lyckliga över att just vi fick köpa gården och att banken gick med på att låna ut pengar till oss! Nu känns det verkligen som en nystart i våra liv!

Efter att vi kommit hem från banken så var det ju självklart bara att byta om och åka bort till Filitjärn för att gå in i VÅRT hus för första gången :-) Som vi längtat!!
Vi har ju redan varit inne där två gånger tidigare och tittat men det är inte alls samma sak som att gå in i huset och veta att nu är det vårt! Nu kunde vi i lugn och ro gå igenom rum för rum och planera med möblering och renovering :-) Åh, jag älskar att planera grejer och att veta att det är till vårt egna hus gör det ju bara hundra gånger roligare!!
När vi till slut kunde slita oss ifrån huset så gick vi ut i stallet och fixade och donade för hönsen och hästarna. En hel del slit men det är det värt! Oj vad skönt det ska bli att få in hästarna i ett riktigt stall igen, och att hönsen får ett eget rum där dom har gott om plats att röra sig! Det blir bra det :-)

Tog lite bilder inifrån huset idag:

  ...och några utanför med ;-)

 Nikki fick den stora äran att öppna dörren :-)

Sovrum nere

 Sovrum nere

 Badrum/toa. Inte så stort men det ska nog gå ;-)

 Den fantastiskt fina hallen ;-) Rakt fram sovrummet, dörren till höger är toan, bakom mig ytterdörren, till höger direkt är ett litet rum, typ ett kontor, och till vänster ligger köket.

 Här är det lilla kontoret. Ganska skruttigt precis som hallen.

 Jag hittade en läderkeps i ett skåp som satt som ett smäck på Lasse, hihi ;-) 

Köket.

Köket.

 I samma skåp som läderkepsen hittade jag även en cowboyhatt och den hamnade på Nikkis huvud. Sen lekte hon att hon var cowboy och kastade lasso med snöret :-) 

 Rummet bredvid köket. 

 Rummet bredvid köket.

 Vardagsrum, ovanvåning. Blir nog fint med lite vit färg på tak och väggar :-)

 Vardagsrummet åt andra hållet, sovrum längst bort.

Sovrum ovanvåning.

Ja det var allt, större än så är det inte :-) 
Vissa rum (hallen, köket och kontoret...) skulle ju inte må dåligt av lite ny färg/tapet och nya golv och tak men övriga är relativt nyrenoverade och fina och fräscha. Vi får renovera lite efterhand när vi orkar. Allra först ska i alla fall vardagsrummet målas vitt för jag tycker det är lite väl mycket bastukänsla över det ;-)

/M

Kommentarer

 1. GRATTIS !!! Mamma o Tommy

  SvaraRadera
 2. Stort grattis! Underbart att höra att drömhuset blev ert!!!

  SvaraRadera
 3. Ett stort grattis till er och lycka till kram

  SvaraRadera
 4. Faster Lone var det som skrev

  SvaraRadera
 5. Lycka Till ! Vi saknar er Många Kramar Från Pappa & Annika. Ska försöka komma och hälsa på snart.

  SvaraRadera
 6. Ett stort grattis och lycka till detta är ni värda. Många kramar från osd./ Faster Pia.M.Fam

  SvaraRadera
 7. Hej ni! Härligt att läsa och se. Det är ni värda, ni "kämpar". Tänker mycket på er och har försökt nå dig Maria på tel. Kanske du här kan skriva tider som du är nåbar och så får vi se om det passar med mina tider. Eller maila på förnamn.efternamn@skane.se. Sköt om er så länge så hörs vi snart. Pia i E.

  SvaraRadera
 8. Ett jättestort GRATTIS till ert nya fina hem.... Må så gott !=)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg