Så kan det gå...

I slutet av maj märkte vi att en av tackorna haltade. Ja men då fångar vi henne och tar en koll. Det låter lätt. Vi kunde ju tagit in alla i stallet men jag var nog lite envis och tänkte att det inte var något problem ute i hagen. Det var den lilla halvblinda och hon är såklart lite skyggare än de andra och tycker såklart inte alls om att fångas. Till slut fick jag tag i henne men tappade balansen lite. Lika bra att ligga kvar. Maria hittade en sticka vid hoven. Några dagar senare var hon bra igen./Lasse

Kommentarer

  1. Pure Cowboy skills

    SvaraRadera
  2. Skulle man kunna säga. Nu när jag kollar bilderna igen ser det lite ut som att jag tränar inför min MMA debut. Inget djur eller människa kom till skada vill jag understryka :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg