Ledsen...


Tusen tankar och känslor snurrar i mitt huvud men jag vet inte vad jag ska skriva, ingenting kan beskriva känslan av den sorg jag känner över att ha förlorat min älskade tös och saknaden efter henne.
Idag är en jobbig dag, en sån dag när jag blir helt förlamad av ledsamhet och det gör så fruktansvärt ont i hela mig. Åh vad jag önskar att jag fick hålla henne i min famn en endaste gång till bara. Snusa henne i håret, känna hennes lukt så som bara hon luktade. Finaste, finaste lilla Tildis 

Det har gått två månader och saknaden blir bara större för var dag.
Jag försöker att ta tag i mitt liv, försöker motivera mig att göra saker, motionera och vara social för det "ska man ju må bättre av", men det är så svårt.Jag känner mig stressad över att jag fortfarande är så ledsen, att jag inte sover ordentligt på nätterna, att jag inte orkar ta tag i saker, men hur jag än anstränger mig så blir det inte bättre. Och så blir jag ännu mer stressad över det och sover ännu sämre och orkar ännu mindre och blir ännu mer känslosam...

Snart går vår sjukskrivning ner på deltid, det skulle den redan ha gjort om jag inte hade gett doktorn en utskällning sist vi var där. Jag har förstått att det inte är accepterat att vara ledsen för länge i vårt samhälle. Då bör man äta antideppressiva och ta sömntabletter. Det ska man helst göra direkt så man slipper känna.
Men om man vill känna då? Om jag vill vara ledsen över det som hänt? Då har jag väl rätt till det, eller?

Klockan är kväll nu och jag har gråtit en hel dag över Tilda. Det känns inte ett dugg bättre, det värker och svider i ögonen, jag har dåligt samvete för att jag inte har umgåtts med min familj, och jag är fortfarande lika ledsen över Tilda. Men imorgon hoppas jag att jag kan leva igen. Så gott det går med ett trasigt hjärta.

/Maria

Kommentarer

  1. Jag är jätteledsen för eran skull och det är inget fel att vara ledsen. Sorgen över ett förlorad barn får lov att tid ibland ha man bra dagar och ibland dåliga och så får man känna. Det går upp och ner men vi måste få sörja. Hoppas att du får en lite bättre dag idag. Vi saknar alla lilla fina Tilda men jag förstår att det gör ont och det kommer det alltid att göra och det får det göra. Många kramar Faster Lone

    SvaraRadera
  2. Kära du, tillåt dig att låta alla känslor komma. Det är inget vi kan styra över och det kommer komma en dag där du känner glädje igen, sorg är en berg o dalbana!
    Det kommer ff ofta stunder då jag bara vill krypa ner under täcket o bara va ledsen. Dagarna har blivit till stunder, och stunderna kommer mer sällan...
    Men vi får inte heller glömma att våra änglar finns någonstans, tillsammans hand i hand o så länge vi pratar och tänker på dem finns dem bevarade i evighet i våra hjärtan. Varma kramar till er!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg