Sheldon och Joy :)

Eftersom marsvin är flockdjur så tyckte jag synd om lille Linus som var alldeles ensam, så en jakt på kompis påbörjades! Tillslut hittade jag dom här två killarna i en annons på Blocket och jag hade turen att få dom gratis :) Dom är lika gamla som Linus, dvs snart ett år gamla. 
Linus blev glad över sina nya vänner och det funkar bra att ha dom ihop trots att det är tre killar. Kanske för att det inte finns någon snygg tjej i närheten att bråka om...? ;)

Till vänster har vi Sheldon och till höger Joy :)

/Maria

Kommentarer

 1. Så gulliga, min dotter ska skafa marsvin nu, vad ska de äta för att må bäst och behöver de någon aktivitet? Stor kram till er alla , =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, marsvin är roliga djur tycker jag! :) Jag skulle säga stor bur (minst en sån som säljs till kanin) och kompis så rastar dom sig själv rätt bra. Alltid fri tillgång till friskt hö eller gräs, grenar att gnaga på så tänderna inte blir förväxta och C-vitamin i form av grönsaker typ broccoli, paprika, kål. Tänka på att vänja in kål långsamt så dom inte får ont i magen, annars en toppenbra grönsak, och billig ;)Jag ger inget kraftfoder, det gör dom bara feta och sjuka, det kan man ge som godis isf :) Lycka till!

   Radera
 2. Tack så mycket för alla tips, ha det nu så skönt på eran semester, kram =)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg