Skröffel

Ja vad har hänt på sistone? Jag upplever Tilda som lite mer vaken men har mer spasmer/ryckningar lite här och var men mest i ansiktet. Detta beror på medicinen vi tog bort. Hon har fortfarande rätt mycket skummigt slem som hon hostar upp och har nog blivit lite förkyld.
Igår fick vi besök av an representant från LSS och en kvinna som förhoppningsvis kan hjälpa till att avlasta oss med Tilda. Vi fick en positiv känsla av henne direkt och hon kommer nästa lördag för vara med några timmar under dagen. Vi får hoppas att det det funkar, det är mycket som ska stämma men vi fick som sagt en bra känsla av henne. Förhoppningsvis fick hon det av oss också.

I tisdags gjorde jag knäckebröd och när Nikki kom hem från Trollungarna så ville hon inte smaka men hon vill gärna ha smulorna som blev när jag skar bitar. Detta la vi i en skål tillsammans med lite jordnötter och hon tyckte att det kunde kallas "skröffel". Efter en stund kom kuratorn från Asih på besök. Nikki tycker om henne och leker väldigt gärna med henne. Blir mycket med gosedjuren som åker båt/tåg osv....Hon ville kolla lite med Nikki vad hon tänker på om Tilda och vad som ska hända hon dör. Enligt Nikki ska Tilda ha en guldkista. Det är dyrt men men hon ska ha det ändå hade Nikki sagt. Gullunge.

När det var dags för kuratorn att bege sig vill Nikki gärna bjuda på sina smulor och räckte fram skålen.
- Vill du smaka?
- Nä jag tror inte....
- Vaddå tycker du inte om skröffel?/Lasse

Kommentarer

Populära inlägg