Tömkörning

Egentligen har jag ingen ork till någonting nu förtiden, hur kul jag än tycker att det är, men igår gav jag mig själv en spark i röven och gick ut och tömkörde Casper lite. Ska vi komma någon vart så måste vi hålla igång träningen liiiite åtminstone.... 
Sjätte gången han blir tömkörd och första gången med bett i munnen. Innan har jag bara använt repgrimman för att undvika att dra honom i munnen tills han lärt sig höger och vänster och halt. Det gick jättebra, precis som alla dom andra gångerna. Vi tränade på svängar, halt och att gå runt och emellan olika grejer, även läskiga sådana. Det fixade han galant med lite övertalning från matte. Blir så stolt, särskilt som han var så rädd för allt när han flyttade hit. 
Jag är så glad över min fina häst, han gör att jag glömmer bort allt jobbigt för en stund och ger mig energi. Och det behövs.


/Maria

Kommentarer

  1. Du är duktig Maria! Han är superfin Casper. Kämpa på!Kram Annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg