12-12-12

Idag var det dags att prova ståskalet som vi var och gjorde en mall till för ett tag sen, så efter att vi lämnat en något motvillig Nikki på dagis så åkte vi direkt till Ortopeden i Lund. Tilda blev lika ledsen som vanligt i bilen :(
Skalet passade bra och hon verkade gilla att stå i det! Men det var med blandade känslor man såg på henne när hon stod där. Det är ju skönt för henne att komma upp men samtidigt är det en så sorglig påminnelse om hur hon skulle sett ut om hon inte haft den förbannade sjukdomen. Kunde inte hålla mig från att gråta när jag såg henne stå där så fint, och vad lång hon är när hon kommer upp, vår lilla Tildis...
Nu är det bara lite remmar och annat som ska fixas sen är det färdigt. Dock dröjer det nog ett par veckor till innan vi får det. Vi bestämde med vår snälla sjukgymnast Birgitta (som varit med när vi gjort ståskalet) att hon skulle komma hem till oss med skalet när det var färdigt och ställa in det och fixa med det sista här så vi slipper köra iväg med Tilda. Det är vi väldigt tacksamma för!

 Eftermiddagsvila för dom stackars sjuklingarna. Nikki är också väldigt snorig men hon mår bra ändå, till skillnad mot dom här två.


 Här är årets gran! Alla barnen på Trollungarna får välja vars en gran varje år från en närliggande granodling och denna fina valde Nikki :) Den får stå i hallen och tina upp lite först innan vi pyntar den!


Eftermiddagsfikan idag bestod av avokado med kanel, helt enligt önskemål. Mums enligt Nikki så då får man väl tro på det. Jag smakade aldrig.... ;)

/Maria

Kommentarer

Populära inlägg