Ståskal


Igår åkte vi till ortopedtekniska laboratoriet i Lund för att göra gipsavgjutningar till Tildas blivande ståskal. Eftersom Tilda av någon okänd anledning inte alls vill åka bil längre så fick vi stanna två gånger på vägen och ta ut och trösta henne. Samma på hemvägen. Det är hemskt när hon blir så ledsen som hon blir i bilen, och man tycker så synd om henne och får så dåligt samvete över att man tvingar henne åka fast hon så tydligt säger att hon avskyr det.
Men vad gör man, detta är ju för hennes skull och hon var i alla fall väldigt nöjd när vi väl var där. Hon låg så snällt på sängen medan hon fick benen gipsade. Det verkade som att hon njöt av behandlingen, varma gipsremsor om benen och så lite massage för att jämna till det, nästan lite som spa för Tildis! Hon kunde knappt hålla sig vaken :) Till och med när hon var tvungen att ligga på magen så dom kunde göra ryggstycket så var hon lugn. Jag och Lasse har oroat oss länge inför detta moment och hade väl i princip ställt in oss på att det inte skulle kunna gå, men tji fick vi.
Sen skulle vi välja ett mönster som skalet ska få, ångest... Efter mycket velande och dividerande fram och tillbaks så blev det i alla fall ett jeansmönster. Vi får se hur det blir om några veckor. 
/Maria


Kommentarer

Populära inlägg