Nationaldag

Nationaldagen kom och gick. Allt gick i sin egen takt som vanligt. Lone kom och hälsade på och eftersom Tilda passade på att sova tre timmar under besöket fick Nikki desto mer kvalitetstid med faster. De gick på promenad i skogen och jagade vilda djur mm. Tur Nikki hade sitt skumgummi svärd med sig, Sen tillverkade de en rosa lera i köket som Nikki tyckte den blev kanon fast att vetemjölet tog slut och de fick ha i grahamsmjöl istället :-)
Senare var det dags för middag och Tilda var rätt gnällig i sin stol som hon brukar vara när vi ska äta. Nikki sa att hon fick gärna sitta sidan om henne och äta. Med fötterna på bordet och sin syster vid sidan blev Tilda en glad flicka igen. Nikki har väldigt positiv inverkan på Tilda det är så uppenbart.

När det sen närmar sig läggdags för Nikki borstar vi tänderna och läser en bok som vanligt. Tack Maria för att du lånade lite nya böcker. En läsning till med "Kråke på brandstationen" och jag hade blivit skogstokig.
Sen är det dags för godnatt kram. Först får Maria en och Nikki går mot sitt rum men kommer på att hon glömde "Tildis". Tilda ligger på en kudde i soffan och skiner upp som en sol och sprallar när hon får en puss och en kram av sin syster. Det skär i mig och tårarna börjar rinna. Det är dom där fina små ögonblicken som också är de mest hjärtskärande. Deras tid tillsammans är alldeles för kort och det gör mig så fruktansvärt ont.

//Lasse

Kommentarer

  1. Det var bara trevligt att gå på tigerjakt med nikki kram till er alla faster lone

    SvaraRadera
  2. Nikki:
    - Det var lejon och tigrar och ett vildsvin fast vildsvinet var egentligen en bil. Skriv det.    :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg