Skridsko premiär med blodsmak

Har inte gjort inlägg på länge för att jag varken haft lust eller orkat.  Det som hände igår tänker jag i alla fall skriva lite om:

Efter att Nikki åkt skridskor för första gången igår med förskolan så tänkte jag "ja men vi åker ner till sjön och åker lite till". När Maria väl hittat mina skridskor så bar det iväg.
Nikki tyckte det var jobbigt och var säker trött efter att ha åkt innan på dan. Så det blev stövlarna för Nikki och jag kämpade på. Tyckte att jag kom igång riktigt bra på rören och vi tog oss runt sjön. När vi närmar oss strandkanten för att så ropar Nikki bakom mig och jag ska kolla på henne. Tappar ballansen och ramlar bakåt. Dumt nog har jag ingen hjälm på mig. Slår huvudet isen så det svartnar och ringer i skallen. Blod rinner ur näsan och jag märker direkt att något är fel. Får inte ihop tänderna riktigt. Vi tar oss tillbaka till bilen och kör hemåt. Hemma så börjar jag må illa och lägger mig på soffan. Maria ringer efter barnvakter(tack svärmor och Ebba) så vi kan åka till akuten.
Var framme halv sju. Ångrar att vi inte väntade till idag. Fick sitta där i sex timmar innan vi var klara. De hade tydligen rätt många som kom emellan men det är ändå bedrövligt.
Efter att ha sett "Sveriges värsta bilförare" både en och två gånger så vill de att vi skulle invänta svaren från röntgenbilderna. Vi kör hem nu så kan ni ringa imorgon blev vårt svar. Då hade vi inte ätit på tolv timmar så vi var inte så muntra. Snabbt stop vid Max(gott men smärtsamt för min del) och sen hemåt. Drygaste kvällen jag upplevt.
Idag ringde läkaren och sa det jag anade. Jag har en fraktur på kindbenet under/bakom ögat någonstans så det är därför mitt bett inte riktigt går ihop. Ingen blödning någonstans som tur är. Ska tillbaka till Lund på måndag för undersökningar på "Ögon" och "Öron, näsa, hals". Då ska vi även till BUS för att få info inför Tildas "knappoperation". Förhoppningsvis blir det snart så hon slipper den tråkiga slangen i näsan.

Slutkläm:
Så kids ska ni göra något där ni riskerar att trycka till skallen se då till att ta på er hjälm.


Kommentarer

Populära inlägg