Fixardag!

Idag har vi varit ute och fixat i stallet hela dagen! Tommy och mamma kom hit och hjälpte till också, mamma satt barnvakt åt Tilda och Tommy fick hjälpa till i stallet :)
Vi fick undan en massa virke och tommy sågade till en bit järn till ena boxkanten till Siennas (Helenias) nya box (nu ska hon väl inte kunna äta upp denna boxen!...). Det är den boxen som fåren hade innan och där är fönstret av så hon kunde titta ut och det verkade hon gilla!
Fåren fick en ny och större box så det finns plats för små lammbebisar som vi hoppas att där kommer bli sen till våren :) Landmann fick flytta in i Siennas gamla box. Självklart började han gnaga direkt på dom träytor som Sienna redan varit på, suck. I brist på annat så sprayade jag på en massa pälsglans överallt hehe...då var det inte så gott längre!
Sen har jag krattat från stallet bort till gödselstacken vilket känns som en mil ungefär...Och mockat bort en massa nertrampat och blött (tungt) hö runt höhäcken och flyttat och gjort rent badkaret, så nu är där rent friskt vatten i.
Hönsen och fåren fick vara ute idag och det tyckte dom var skönt! Nästa projekt som vi ska ta oss an är att bygga hönsgård och fårhage så dom kan vara ute varje dag!
Imorgon, om allt går som det ska, så flyttar det hit en ny familjemedlem :) *längtar*
Och så ska Tilda till sjukhuset igen för att ultraljuda hjärtat. Har inga förhoppningar alls om något positivt besked där, har gett upp alla såna tankar. Och vad skulle det förresten hjälpa om det var positivt, hon kommer ju försvinna i vilket fall som helst, vår lilla böna :(

Tack för hjälpen idag mamma och Tommy! Vad skulle vi göra utan er :)

/Maria

Kommentarer

  1. Ahrrrg ont i kroppen idag! Mvh Tommy.

    SvaraRadera
  2. jag kan inte sätta mig in i eran situation och jag förstår att det är svårt att tänka positivt. Jag är såå ledsen och tänker på er många kramar faster Löne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg