Tilda...

Igår var vi inne på sjukhuset och pratade med Tildas läkare. Han berättade att Tilda har en ämnesomsättningssjukdom, han visste dock inte säkert vilken det var, men gemensamt för sjukdomar i ämnesomsättningen är att dom alla har dödlig utgång.
Det kan ta allt ifrån några månader till några år, men mer tid med vår älskade flicka än så får vi inte.
Vi ska på återbesök om några veckor och då vet han exakt vilken sjukdom hon har och vad vi kan göra för att hjälpa henne så gott det går till ett bra liv.

Det här är så fruktansvärt att det finns inga ord för det. Det är så hemskt att det nästan är svårt att förstå att det är sant.
Vår fina fina Tildis....


/Maria

Kommentarer

  1. Maria, tänker på er. Va rädda om varandra. Kramar i massor "moster " <3

    SvaraRadera
  2. Ja, Maria detta är nog det värsta jag varit med om....kan inte fatta det....fruktansvärt !!!! Jag lider med er och tänker på er hela dagarn...men ni vet att ni kan ringa eller komma när ni vill. Kram mamma

    SvaraRadera
  3. Jag kan inte fatta att det är sant. Det är så fruktansvärt så jag har inga ord för det. Jag lider också med er och ni vet att ni alltid kan komma och ringa till mig med. Jag stöttar er i det här så gott jag kan kram faster Löne

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg